Uitgeverij Cichorei

215 pagina's

Prijs € 35,00

 

ISBN 9789493226579

Paperback, 3e druk 2023

Om dit boek te bestellen, klik hier

Werkboek op weg naar een levendig lijf, innerlijk evenwicht en een vrije adem

Diepgaand onderzoek naar de relatie tussen lichaam, beweging en adem leidde tot het schrijven van Adem & beweging. ‘De ervaarbare adem’ van adempedagoge Ilse Middendorf vormde daarbij een belangrijke ­pijler. Middendorf vond wegen om de werkzaamheid van de innerlijke adem – die doorgaans onbewust blijft – te ervaren. Haar inzichten en oefeningen worden in dit boek beschreven, ook in relatie tot andere vormen van ­lichaamswerk en recent ­wetenschappelijk onderzoek.

 

De auteurs hebben een rijke ervaring in diverse vormen van lichaamswerk. De creatieve omgang met de adem geeft daaraan een extra dimensie en bevordert de harmonie tussen lichaam, ziel en geest.

 

Iedereen heeft zo zijn ademgewoonten. Die vormen zich in de loop van je leven. Karakter en levensgeschiedenis spelen daarbij een grote rol. Omdat de adem zo persoonlijk is, staan er in dit boek geen algemene ademtechnieken maar een ruim ­aanbod aan inspirerende oefeningen. Deze zijn erop gericht meer vertrouwd te worden met het eigen lijf en de adem vrijer te ­laten stromen.

Copyright 2014-2023 Uitgeverij Cichorei