Uitgeverij Cichorei

HET CHRISTUSBEWUSTZIJN

Danielle van Dijk

248 pagina's

Prijs € 20,00

 

ISBN 9789083081144

Paperback, 3e druk 2020

Een moderne inwijdingsweg

Wij hebben een nieuw bewustzijn nodig!

Nu we – door de coronacrisis – beseffen hoe waardevol het menselijk contact is en hoe afhankelijk we van elkaar zijn geworden, dringt het langzaam door dat we een nieuw bewustzijn nodig hebben en nieuwe vormen van samenwerken en samenleven.

Milieuvervuiling, discriminatie, fake-nieuws, dierenmishandeling en oorlogen; we lijken in een wereld te leven waar geld en intolerantie de boventoon voeren. Dat moet anders!

In dit inspirerende boek vertelt Danielle van Dijk hoe wij kunnen bijdragen aan een wereld waar de liefde regeert. Namelijk door bij onszelf te beginnen. Zij beschrijft hoe wij een universeel, kosmisch georiënteerd bewustzijn kunnen ontwikkelen om aan deze nieuwe wereld bij te dragen. Dit bewustzijn noemt zij het Christusbewustzijn.

Zij verbindt de inzichten van Rudolf Steiner met de Nag Hammadi Geschriften en de evangeliën van Maria Magdalena, Filippus, Thomas en Judas om tot een veelomvattend beeld van Christus te komen. Stap voor stap en door middel van oefeningen wordt uitgelegd hoe wij tot het Christusbewustzijn kunnen komen.

 

Voor meer informatie: www.danielle-vandijk.nl

Om dit boek te bestellen, klik hier

Copyright 2014-2023 Uitgeverij Cichorei